Select Page

Pere Barber: “esta edició ha sigut la més especial de totes ja que es rendia tribut a la memòria de Paco Cabrera, creador de la iniciativa”

El passat cap de setmana un total de 56 persones, la gran majoria d’Altea, posaven rumb cap al Circuit de Barcelona-Catalunya per gaudir del Gran Premi de Moto GP en una nova edició, la 15a, del Motobús organitzat per la regidoria d’Esports.

A més de l’experiència al circuit el Motobús també organitza una excursió nocturna, a la nit del dissabte, al Port Olímpic de Barcelona amb un sopar de germanor a la Barca del Salamanca, un dels millors restaurants d’esta zona.

El regidor d’Esports, Pere Barber, s’ha mostrat “satisfet per la gran rebuda que ha tingut esta edició. Feia anys que no anàvem tanta gent”.

Barber ha  repassat els dos dies que l’expedició ha estat a terres catalanes, “hem gaudit d’un cap de setmana de motociclisme espectacular, les carreres van posar el punt més emocionant però a més també hem gaudit de Barcelona amb la visita al Port Olímpic i amb el ja tradicional sopar a la Barca del Salamanca on ens tracten com a casa”.

Per últim Pere Barber s’ha pronunciat sobre possibles futures edicions, “de moment hem d’estar satisfets per esta edició, crec que Paco Cabrera, allà on estiga, estarà orgullós per la rebuda que ha tingut esta edició i pel que fa a futurs viatges, ho pensarem tranquil·lament, sembla que la gent té ganes i si és així ens plantejarem seguir amb esta iniciativa que ja ha complit quinze anys”.

Pin It on Pinterest