Select Page

El dissabte 4 d’agost tindrà lloc la 11a edició de la caminada nocturna que organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea en col·laboració amb la de l’Alfàs del Pi i FENWA, Associació Nordic Walking Comunitat Valenciana. Així ho han donat a conèixer el regidor d’Esports alteà, Pere Barber; el responsable alfacino, Luis Miguel Morant i Mark Dobelaere de Marco Polo expedicions empresa col·laboradora.

Segons ha explicat Pere Barber, “com és habitual, la caminada es desenvoluparà des del pantà de Guadalest fins a la platja d’Altea, en la qual s’oferirà un refrigeri per als participants”. L’edil alteà ha animat als alteans i residents a la comarca a participar “en aquesta cita que transcorre per l’entorn del riu Algar amb lluna plena, el que la converteixen en una activitat única que es pot realitzar acompanyat d’amics i família”.

Des de l’organització s’han ofert dues opcions de participació, una de 16 km i una altra de 20 km de lleugera baixada a través de les vores dels rius Guadalest i Algar. Un dels espais naturals més bonics de la comarca de la Marina Baixa, al que durant la nit bufa una suau brisa a causa de la humitat del riu i una aroma afruitat dels cultius de la zona: de nespres, taronges, llimones , alvocats i magraners.

Tots els participants seran portats amb autobús des d’Altea a la Presa del Riu Guadalest, on els més entrenats començaran la caminada de 20 km i la resta des d’un altre punt més baix de la vora del riu on començaran la seua caminada de 16 km. L’edat mínima de participació és de 12 anys. És obligatori portar calçat adequat, preferentment tancat, botes o sabatilles, per aguantar almenys 4 hores de marxa.

És recomanable portar una llanterna de cap. També s’aconsella portar aigua, fruita, barra energètica, unes tiretes, desinfectant, i repel·lent per insectes.

El preu inclou el transport amb autobús, assegurança RC i accidents, una samarreta, aigua i fruita durant el recorregut i en acabar uns snacks, truites, coques, pizzes, gofres i begudes.

Els preus són: fins al 22/07 els empadronats a Alfaz del Pi i Altea, els socis de ANWCV i clubs adherits 10€. Fins al 22/07 per a la resta de participants 15€. Des del 23/07 els empadronats a Alfaz del Pi i Altea, els socis de ANWCV i clubs adherits 13€. Des del 23/07 per a la resta de participants 18€.

Per a més informació contactar amb Francisco al 606.213.074 o Marc 655 87 97 11, nordicwalkingcv.com

Pin It on Pinterest