Select Page

L’esdeveniment està organitzat per l’Associació Nordic Walking i les Regidories d’Esports dels Ajuntaments d’Altea i de l’Alfàs del Pi

La regidora d’Esports, Sara Soler, ha presentat la XV Caminada Nocturna de Guadalest al costat de José Plaza, edil d’esports de l’Alfàs del Pi i Marco Dobbelaere, representant de la empresa Expedicions Marco Polo encarregada d’organitzar l’esdeveniment junt a la Associació Nordic Walking. L’activada tindrà lloc el dissabte 29 de juliol i començarà a les 19:00 hores amb una concentració per a pujar en bus a Guadalest.

“Vull agrair a l’organització i a l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi perquè sense ells no es podrien fer aquests esdeveniments tan sol·licitats pels esportistes”, ha assenyalat Sara Soler durant la seua intervenció.

La caminada nocturna que transcorre des de Guadalest fins a la Ciutat Esportiva d’Altea. És una activitat en la qual es pot participar o bé començant en la presa del pantà de Guadalest, o des d’uns quilòmetres abans triant entre dues distàncies, 20 i 16 quilòmetres.

Per la seua part l’edil d’esports de la localitat veïna, José Plaza: “en Alfàs estem molt contents d’organitzar aquesta caminada nocturna amb l’Ajuntament d’Altea, és un exemple de coordinació entre instruccions locals. Aquesta activitat és molt bonica i espectacular”.

La caminada compta amb una excel·lent organització que té previst un servei de logística, seguretat, i assistència que depén de l’empresa Expedicions Marco Polo. Els interessats a sumar-se a aquesta caminada poden fer-ho al WhatsApp 606213074. Per a més informació es pot consultar en la web ww.nordicwalkingcv.com. El preu de les inscripcions és de 13€ per als empadronats a Altea i l’Alfàs, en el cas de no estar empadronat en aquests municipis, el preu de la inscripció és de 17€, sempre que es duga a terme abans del 17 de juliol. En el cas que la inscripció es curse després del 17 de juliol, el preu és de 18 € per a empadronats i 22 per a no empadronats a Altea o l’Alfàs.

“El preu inclou transport amb autobús, segur RC i accidents, una samarreta, aigua i fruita durant el recorregut i en acabar uns snacks acompanyats amb música”, ha comentat l’edil de Sara Soler.

“Estem molt agraïts als ajuntaments perquè des del primer moment ens han oberts les portes. El recorregut del riu és una de les zones més boniques que tenim a la Marina Baixa, aquesta caminada es troba bé organitzada i els monitors ajudaràn als participants a seguir el recorregut sense problemes”, ha explicat Marco Dobbelaere.

Els participants en “la Nocturna” seran traslladats fins a la presa del riu Guadalest amb autobús. Per als quals realitzen la caminada de 20 km i mentre que els que realitzen la de 16 km començaran a l’altura del Museu de motos de Guadalest. L’eixida cap a aqueixos punts serà 21.00 hores.

Com sempre es recomana portar calçat adequat per a aguantar les 4 hores de caminada previstes, una llanterna frontal, aigua, barres energètiques, tiretes, desinfectant i repel·lent d’insectes. Per part de l’organització hi haurà 6 monitors, vehicles tot terreny i una ambulància que s’encarregaran de la seguretat dels participants.

“Com en altres edicions s’han establit dos punts d’avituallament. Aquests solen estar, el primer, a l’altura del pont de la Gremase, en el terme municipal de Callosa d’en Sarrià, situat a 5 km de l’eixida de la caminada curta, i a 10 km de la caminada llarga. El segon punt estarà a 5 km de l’arribada”, ha finalitzat Marco Dobbelaere.

Pin It on Pinterest