Select Page

El dissabte 20 de juliol tindrà lloc la 16a edició de “La Nocturna”; la caminata que va des de Guadalest fins al Mar a Altea. Així ho han fet conèixer aquest matí l’edil d’Esports d’Altea, Sara Soler; el regidor d’Esports de l’Alfàs, Jose Plaza i el gerent de Marco Polo Expediciones, Marc Dobbelaere.

Per a Soler, “és un plaer estar presentant ja la setzena edició de la Marxa Nocturna i treballar al costat de l’Ajuntament de l’Alfàs i Marco Polo Expedicions en l’organització d’esta caminata que des que va nàixer ha sigut un èxit i no para de créixer” .

L´edil alteana d´Esports s´ha compromès a continuar col·laborant en la iniciativa i ha donat les gràcies als coorganitzadors i ha convidat a la gent de la comarca, en especial d´Alfàs i Altea a que s´animen a participar en “una nit màgica de lluna plena en què es baixa des de Guadalest a Altea i en què a més de fer esport es passa molt bé”.

La marxa acaba amb un àpat per als participants en arribar a Altea.

Per la seua banda, el responsable municipal d’Esports d’Alfàs, Jose Plaza, també ha manifestat satisfacció per presentar esta edició 2024 de “La Nocturna”. Plaza s’ha sumat a la invitació per participar en esta jornada de senderisme “que té la característica de ser nocturna i és molt bonica i caminar a les fosques amb lluna plena li dóna un toc màgic”.

“És una ruta llarga però no de dificultat alta, amb dos versions, la de 20km i la de 15km apta per a tots els públics”; ha assenyalat Jose Plaza, qui ha agraït a Marco Polo “tota la feina per organitzar esta ruta a la qual no falta detall amb un punt d’avituallament, acompanyament sanitari i de transport per si algú necessita fer-ne ús”.

“Este és un esdeveniment esportiu en què participen diversos municipis i és important tenir esta simbiosi de foment de lʻesport”; ha conclòs el regidor dʻEsports de lʻAlfàs.

I dels detalls tècnics de la marxa ha parlat el gerent de Marco Polo Expediciones, Marc Dobbelaere, que ha explicat que les reserves per participar a la caminada es poden realitzar a www.nordicwalkingcv.com  o a www.marcopoloexp.es/es/index.html .

Segons els detalls aportats per Dobbelaere, el preu de la pre reserva, fins d’ací a dos dies, és de 15€ per als empadronats a Altea i Alfàs i 19€ per a la resta de participants.

Dobbelaere ha comentat que “és important que la gent vaja ben preparada amb unes bones sabatilles que aguanten una caminada per un terreny desigual on potser hi ha pedres, que un xicotet toll. Una altra cosa és que de forma obligatòria tots els participants han de portar una llum al cap i és recomanable portar algun producte antimosquits”.

La marxa compta amb el suport d’una ambulància, cedida gratuïtament per l’hospital IMED, i la sustentació d’un vehicle 4×4 perquè, en cas de necessitat, puga ajudar alguna persona.

Marc Dobbelaere, organitzador de la marxa des dels seus inicis, ha acabat agraint als ajuntaments d’Alfàs i Altea la confiança dipositada a la seua empresa d’expedicions per a l’organització un any més de La Nocturna.

Pin It on Pinterest