Select Page

La Regidoria de Comerç fa lliurament dels premis als restaurants millor valorats i a les persones agraciades en el sorteig celebrat en Ràdio Altea, de la jornada gastronòmica “La Cuina de les Barques” celebrada del 22 de juny a l’1 de juliol.

Després de la comptabilització dels vots, el restaurant que ha obtingut la millor valoració pels comensals ha estat la Mesón Racó de Toni, que a més d’una publicació a la revista GuiaT Magazine, podrà gaudir d’un viatge per a 2 persones a Bodegas Torres. El segon restaurant millor valorat ha estat Bon Vent, situat al Club Nàutic d’Altea, el premi serà una publicació a la revista col·laboradora de la jornada, GuiaT Magazine.

En el sorteig s’han lliurat 5 lots de vi, gentilesa de Bodegas Torres, valorats en 100 euros cadascun i 2 bons de 100 € per gastar a qualsevol establiment comercial d’Altea i Altea la Vella.

Aprofitant el lliurament de premis amb la presència del sector hostaler i de les persones premiades, es va realitzar una xicoteta taula rodona per recollir les impressions de tots els implicats sobre la realització d’aquestes jornades. Aquesta valoració va ser molt positiva ja que tant la qualitat dels productes ofertats com la data els va semblar la correcta. I es va acordar continuar realitzant aquesta jornada perquè es consolide en el temps. El sector hostaler va destacar l’augment de participants de la comarca, així com d’estrangers residents a Altea, en la participació de la mateixa.

La Regidora de Comerç, Anna Alvado, ha aprofitat l’ocasió per agrair al sector hostaler que ha participat, la seua professionalitat i bon fer. ”En aquesta 2a edició, aquest esdeveniment gastronòmic es consolida com la jornada gastronòmica de la cuina alteana per excel·lència, amb una qualitat insuperable tant en el producte com en la seua presentació”. Alvado també agraïa la participació de totes les persones que han pogut degustar una experiència gastronòmica inoblidable en els nostres restaurants.

Pin It on Pinterest