Select Page

La regidoria d’Educació i Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, amb Vicenta Pérez al capdavant, ha presentat la segona edició del curs “Cuinem Bàsics de Convivència”. El curs és gratuït i s’impartirà a l’Aula de Cuina, ubicada a la primera planta de l’edifici de la FPA (Formació de Persones Adultes), la setmana del 30 de juliol al 3 d’agost amb la possibilitat d’elegir en dos possibles torns, de 9 a 11:30h i de 12 a 14:30h.

Com ha explicat Vicenta Pérez, ‘’el curs s’organitza amb la finalitat de reforçar i fomentar l’ensenyament de la igualtat en tots els àmbits, inclòs el culinari. I així poder aportar als joves un coneixement bàsic que, moltes vegades, no tenen pel poc temps que deixa el dia a dia per a cuinar’’. Este curs està dirigit a joves que han finalitzat l’ESO i comencen una nova etapa d’estudis fora de casa, és a dir joves nascuts entre els anys 1999 i 2002.

Vicenta Pérez afirmava que  “hem organitzat amb molta il·lusió la segona edició de ‘Cuinem Bàsics de Convivència’ per la bona acollida que va tindre la primera, que ens va obligar a ampliar els torns per l’alta demanda rebuda”.

Les activitats que es realitzaran consisteixen en l’elaboració de 5 receptes variades i, a més, es prepararan els aliments per al seu posterior ús i la corresponent presentació al plat. A més, s’introduiran els valors de neteja per a un bon manteniment de les ferramentes de cuina.

Poden participar tots els joves que complisquen les condicions del curs i estiguen empadronats a Altea. La inscripció es podrà fer del 18 al 27 de juliol en el departament d’Educació, ubicat a la planta baixa de l’Ajuntament d’Altea. Les places són limitades i la selecció dels participants es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció on es prioritzarà, sempre que siga possible, que hi haja igualtat d’assistència tant de xiques com de xics.

Per a la formalització de la matricula serà necessari aportar la sol·licitud, presentada per registre; fotocòpia del DNI i el volant d’empadronament, el justificant d’estudis acadèmics i un imprès d’autorització d’ús de dades d’imatge. Per a més informació, es poden consultar la pàgina web i de Facebook de l’Aula de Cuina.

Cuinem basics de convivència 2018

Pin It on Pinterest