Select Page

Les inscripcions es podran formalitzar a partir de l’11 d’agost

La Regidoria d’Educació ha organitzat un nou curs de cuina destinat a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 16 anys. Els tallers culinaris es desenvoluparan en la tercera setmana d’agost, del 21 al 25 d’agost, a l’Aula Municipal de Cuina, situada en les instal·lacions de la Formació Permanent d’Adults. Així ho ha donat a conéixer l’edil d’àrea, Xelo González.

Segons ha indicat la regidora, donada l’alta demanda del curs, el departament ha decidit posar en marxa una segona edició per a finals d’agost. González assenyalava, “aprendre a cuinar és una part important de l’aprenentatge, ja que és molt útil per a l’autonomia de les persones. Per tant, des de la regidoria continuarem treballant per a fer més cursos de cuina per a xiquets i xiquetes”.

L’activitat té un preu de 25 euros (20 euros per als empadronats en el municipi). La Setmana de Cuina es desenvoluparà en horari de 10.00 a 11:30h. Cada dia s’elaborarà una recepta diferent. En la passada edició, els xiquets i xiquetes van dur a terme les següents elaboracions: pizza capritxosa; orxata i llimonada; fideuà; arròs amb pollastre i galetes Kinder.

Segons ha indicat la regidora, les inscripcions s’han de realitzar al mail auxeducacio@altea.es, al telèfon 627 469 683 o acudint a la planta baixa de l’Ajuntament, en el departament d’Educació. El nombre de places és limitat i se seguirà l’ordre de sol·licitud. Les inscripcions estaran obertes a partir de l’11 d’agost.

Com a responsable d’àrea, González ha animat als xiquets i xiquetes d’Altea a participar en el curs, i ha finalitzat, “els alumnes aprendran a cuinar receptes típiques de l’estiu, amb productes de temporada”.

Pin It on Pinterest