Select Page

El passat cap de setmana tenia lloc la XIV edició del Motobus que visitava al Circuit de Catalunya (Barcelona). Una nova edició organitzada per la regidoria d’Esports, regida per Pere Barber, i coordinada pel locutor de Ràdio Altea, Paco Cabrera, que ha estat dedicada a Quico ‘Campexano’, “aficionat a les motos i assidu participant del Motobus que enguany ja tenia reservada la seua plaça i malauradament no podrà assistir ”, han lamentat el regidor i el coordinador de l’activitat.

Pere Barber ha assenyalat que ”aquest any s’han tingut en compte les idees i propostes que els participants del Motobus ens van fer arribar l’any passat a través d’una enquesta per incorporar millores, com ara estar el més a prop possible dels altaveus de les tribunes per poder escoltar de forma òptima el desenvolupament de les carreres. No obstant això, hem estat a la tribuna G que és una de les millors zones per gaudir de l’espectacle del motociclisme ”.

Segons les dades aportades per l’edil, han estat 20 les persones que han participat en l’activitat, a la qual cosa Pere Barber, en nom de l’ajuntament d’Altea, i a través de la regidoria d’Esports, lliurava una placa commemorativa a Paco Cabrera per  l’organització del Motobús.

Per la seua banda, Paco Cabrera ha recordat que “aquesta activitat es va recuperar el 2016, després d’uns anys sense realitzar-se, donant l’oportunitat a tot el públic de viure l’emoció de les carreres de la competició del mundial GP per un preu molt competitiu”.

Pin It on Pinterest