Select Page

La regidoria d’Esports, encapçalada per Pere Barber, ha informat de la celebració del XV MotoBus, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de juny i que traslladarà els aficionats del motociclisme fins al circuit de Catalunya perquè puguen gaudir una vegada més del campionat del món de Moto GP.

En paraules del regidor, “esta edició serà la més emotiva de totes, ja que honrarem la memòria de Paco Cabrera, impulsor d´esta iniciativa durant tants anys i que per desgràcia no ens podrà acompanyar”. Com ha explicat Pere Barber, “amb el XIV MotoBus es va donar per acabada esta iniciativa, però s’ha decidit recuperar en homenatge el difunt Paco Cabrera, amant de les motos i promotor d’estos viatges des dels inicis”.

Segons els detalls aportats per l’edil, “el viatge serà com en edicions anteriors, eixint dissabte a la matinada 4 de juny per arribar a primera hora al circuit i poder gaudir de la jornada d’entrenaments. Una vegada acabats estos, es traslladaran a l’hotel, situat a Sabadell, fins a les 20h on es farà una excursió al Port Olímpic de Barcelona amb sopar a la Barca de Salamanca, com es feia habitualment. Finalment, el diumenge al matí el bus tornarà al circuit per poder veure els entrenaments lliures i posteriorment les curses i una vegada acabades tornar a Altea”.

El regidor Pere Barber ha expressat un desig, “esperem que esta edició del MotoBus siga multitudinària per rendir l’homenatge a Paco Cabrera tal com es mereix, després de tants anys al capdavant d’esta iniciativa. Per això convide tots els amants del motor i de les dues rodes a apuntar-se per gaudir d’un cap de setmana de motociclisme”.

Finalment, Barber donava a conèixer el preu del viatge que serà de 220€ i este inclou l’entrada al Gran Premi de Catalunya, allotjament i esmorzar a l’Hotel Catalonia de Sabadell, de 4*; l’excursió al Port Olímpic -el sopar no està inclòs-. Per part seua, la regidoria d’Esports posarà a disposició dels participants una samarreta commemorativa, una motxilla, ulleres de sol i una gorra. A més de l’autobús de 5* per fer el viatge.

Més informació i inscripcions a les oficines de B The Travel Brand d’Altea, telefonant al 865 791 308 o enviant un mail a altea@bthetravelbrand.com

 

Pin It on Pinterest