Select Page

A petició de l’Ajuntament, el Govern Central executarà un nou accés a la platja de l’Espigó; així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures, Roque Ferrer, que ha avançat que “és un accés que connectarà el passeig, entre el barranc de Garganes i el riu Algar, amb la platja per satisfer les demandes de la gent d’afegir un altre punt d’accés que facilite la mobilitat a la zona descrita”.

Segons l’edil, “aquestes obres estaran acabades per a l’inici de la temporada alta del període estival; no suposaran cap impacte paisatgístic ni ambiental i s’inicien després d’haver-se sol·licitat per part de l’àrea d’Infraestructures”. “En haver rebut diverses sol·licituds per part de la ciutadania per crear un nou accés a l’Espigó i després d’estudiar la zona i les diferents possibilitats de posar-lo en marxa, des de l’àrea d’Infraestructures es ho hem sol·licitat al Govern de la Nació. Serà aquest qui porte a terme les obres i és ara quan el nou Govern dóna llum verda i a més serà qui execute les obres en qüestió “; ha afegit Roque Ferrer.

El regidor d’Infraestructures afirma “que aquestes obres no suposen cap cost per a l’Ajuntament ja que, tant les despeses derivades de les mateixes, com els treballadors que les executen depenen del departament de Costes i per tant del Govern Central”.

Roque Ferrer acaba remarcant, “amb aquestes obres a més de donar un nou punt d’accés a la platja de l’Espigó, es compleix amb la petició que va realitzar gran part de la ciutadania sol·licitant un nou accés a la mateixa”.

 

Pin It on Pinterest