Select Page

Campanya de conscienciació de reciclatge promoguda per Ecoembes.

La campanya “Reciclar per a ConserMar” ha arribat a la platja de L’Espigó d’Altea. Aurora Serrat, regidora d’Escena Urbana, Infraestructures, Obres, Cicle Hídric i PDM de l’Ajuntament ha rebut l’equip de ConserMar, que té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre els beneficis del reciclatge per al medi ambient i la importància de no abandonar els residus a les platges.

Es tracta de la quarta edició d’esta campanya promoguda per Ecoembes i la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori i que compta amb la col·laboració de 15 ajuntaments costaners de la Comunitat Valenciana.

Durant esta jornada a la platja de L’Espigó, ahir diumenge 7 de juliol, s’informava la ciutadania sobre on i com cal dipositar un determinat residu, fent possible el seu posterior reciclatge. “Estes accions in situ permeten arribar al màxim nombre possible de veïns i conscienciar-los de la importància de reciclar en qualsevol situació i lloc”, comenta Serrat.

Les accions de conscienciació de ConserMar a la província d’Alacant arrancaven ahir a Altea i continuaran a Xàbia, 10 de juliol; Calp, 11 de juliol; Alacant, 12 de juliol; la Vila Joiosa, 13 de juliol; Dénia, 14 de juliol i Teulada Moraira, 17 de juliol.

Posteriorment, la campanya es traslladarà a la província de Castelló, concretament a les platges d’Oropesa, Peníscola, Torreblanca, Almassora, Castelló, Benicàssim i Benicarló, on s’acabarà el 26 de juliol.

Pin It on Pinterest