Select Page

La regidoria d’Educació ha organitzat dues jornades de convivència, d’oci i esport destinades als i les alumnes de 6è de Primària i 4t d’ESO amb l’objecte d’acomiadar l’etapa educativa que conclouen i agrair-los la seua implicació en les activitats educatives organitzades pels seus centres; així ho ha donat a conèixer l’edil d’Educació, Vicenta Pérez.

Pérez ha explicat que la jornada per a l’alumnat de 6è de Primària consistirà en unes jornades nàutiques a les instal·lacions del Club Nàutic Altea on els i les assistents podran gaudir de multitud d’activitats com vela, caiac, pàdel surf o surf de vela. Per a l’alumnat de 4t de Secundària l’experiència es desenvoluparà al Club de Tennis, on a més de practicar esport, els assistents podran gaudir de les seues instal·lacions. “Hi ha vegades que els centres organitzen activitats on l’alumnat ha d’aportar una petita quantitat econòmica i no volíem que cap xiquet ni xiqueta es quedara sense tindre almenys una experiència com aquesta amb la seua classe; també he de dir que des del centre i des de l’AMPA solen tindre molt en compte aquest tipus d’alumnat per a donar-li el suport necessari”.

Les dues iniciatives es duran a terme durant el mes de juny i en els dies que cada centre ha triat.

“Des de la regidoria d’Educació creiem que és molt important la motivació que porta a l’alumnat a poder finalitzar les diferents etapes en la seua vida acadèmica”. Ha apuntat la responsable municipal d’Educació, que ha afegit, “creiem que una educació per a la igualtat engloba molts aspectes; aprenentatges, xerrades, convivències, experiències, motivacions… Per això i amb aquesta finalitat, hem pensat en unes actuacions coincidint amb els canvis acadèmics, de manera que puguem aportar a l’alumnat de 6è de primària i de 4t de Secundària una experiència diferent i igualitària amb seus companys / es”.

 

Pin It on Pinterest