Select Page

Des d’hui mateix i durant tot el mes de juny, el Centre d’Especial Atenció als Majors, CEAM, obri les seues portes a la ciutadania amb multitud d’activitats gratuïtes, amb l’objecte de donar a conèixer els serveis que presta el centre i potenciar el ús de les instal·lacions; així ho han donat a conèixer el regidor de Benestar Social, Diego Martínez i la coordinadora del CEAM, Marga Planells.

“Hui és un d’aquells dies que en Benestar Social esperem per les coses positives que comporten i també és per a mi un dia d’agraïment al Grup Lagunduz i la Fundació Salut i Comunitat per aquestes activitats que es van a realitzar a través de les jornades de portes obertes perquè tots els alteans i alteanes sàpiguen que qualsevol persona pot realitzar activitats en el CEAM “; ha assenyalat Martínez, qui també ha tingut paraules d’agraïment a les diferents entitats i ONG que van a col·laborar en la iniciativa.

En paraules de Diego Martínez, “cal celebrar que les coses comencen a fer-se bé. Aquest centre està ple de gent i és important que es relacione el CEAM amb un edifici públic en el qual poden realitzar-se moltes activitats “.

Per la seua banda, Marga Planells comentava que “gràcies als alteans el CEAM té raó de ser i a ells van destinades aquestes activitats”. “La Fundació Salut i Comunitat a l’organitzar aquesta activitat de portes obertes el que intenta és potenciar el centre i que cada vegada hi haja més activitat, que el centre funcione al 100% i que la gent estiga contenta”, ha afegit la coordinadora del centre.

Planells ha detallat la multitud d’activitats gratuïtes que tindran lloc en el marc d’aquestes jornades de portes obertes, durant les dues primeres setmanes. Activitats com concursos; xerrades; tallers; controls sanitaris de sucre i tensió; hidroteràpia; balls; entre altres activitats de molt diferent índole. Les activitats de la segona quinzena seran presentades en breu, segons ha especificat la coordinadora.

Marga Planells ha explicat que el CEAM “són unes instal·lacions preparades per a gent gran, que ofereixen multitud de serveis professionals com ara el de fisioteràpia, podologia, perruqueria, cafeteria i moltes activitats com tai-txi, ioga, tallers de pintura, ceràmica, classes de ball, informàtica, etc i una psicòloga a disposició dels usuaris, a més de ser un punt de trobada perquè les persones majors puguen sociabilitzar-se “.

“Tant de bo que arribe el moment en què no tinguem buit per a noves propostes perquè ja estiga tot el temps i espai ocupats amb activitats i usuaris”; ha conclòs la Coordinadora del CEAM, que ha convidat a la participació en les jornades de portes obertes.

PROGRAMA PUERTAS ABIERTAS (CEAM) 2018

Pin It on Pinterest