Select Page

Es commemorarà el 101 aniversari del naixement de l’escriptora alteana

Dijous que ve 23 de juny es realitzarà una jornada de portes obertes a Casa Gadea per a conéixer aquest espai dedicat a la vida i obra de l’autora Carmelina Sánchez-Cultillas. L’activitat està organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, regida per Aurora Serrat, conjuntament amb la coordinadora de l’Aula Didàctica. La jornada en el Centre d’Interpretació de Carmelina Sánchez-Cutillas, situat als jardins de Vila Gadea, tindrà un horari de 10.00 a 13.00 i de 18.00 a 20.00 hores.

L’edil de Cultura descriu Carmelina com “una de les grans escriptores valencianes del segle XX”. A més, va recordar que el 23 juny de l’any passat es va commemorar el centenari Sánchez-Cultillas i va donar inici el Centre d’Interpretació com un projecte d’innovació i investigació “per a compartir la figura de l’autora i que es mantinga en la memòria col·lectiva durant molts anys”.

El museu de Casa Gadea a permés a més 1.200 estudiants conéixer la vida i obra de l’escriptora alteana. A més, aquest espai ha sigut la seu de presentacions de llibres, tallers culturals i d’altres activitats lúdiques culturals.

“És una molt bona oportunitat per a conéixer a aquesta gran escriptora i la seua visió de l’Altea del passat segle XX reflectides en alguns fragments de la seua obra més destacada, “Matèria de Bretanya” ha finalitzat l’edil de l’àrea, Aurora Serrat.

Pin It on Pinterest