Select Page

La trobada esportiva es durà a terme el pròxim 23 d’abril des de les 10.00 fins a les 12.00 hores en el Palau d’Esports

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea ha presentat aquest matí la celebració de la primera ‘Jornada de Portes Obertes de Bàdminton’, una iniciativa que s’organitzarà en col·laboració amb el Club de Bàdminton Shuttle de la Nucia. La trobada esportiva es durà a terme el pròxim 23 d’abril des de les 10.00 fins a les 12.00 hores en el Palau d’Esports d’Altea.

L’organització d’aquesta sessió esportiva cerca com a objectiu fonamental crear un nou club de bàdminton en el municipi d’Altea. Durant el desenvolupament de la trobada, es realitzaran diverses exhibicions d’aquest esport de raqueta perquè la gent participe de manera gratuïta i puga conéixer de prop les característiques d’aquest esport.

Tal com ha explicat el regidor d’Esports d’Ajuntament d’Altea, Pere Barber, “la realització d’aquestes jornades ens permetrà prémer l’interés que existeix a l’hora de formar aquest nou club i per la pràctica d’aquesta disciplina esportiva en la nostra localitat”. “Des de l’àrea municipal d’Esports treballem de manera constant per a tractar d’ampliar el ventall de disciplines esportives que els nostres ciutadans i ciutadanes poden practicar en el nostre municipi”, ha afegit Barber.

D’altra banda, l’entrenador i jugador del Club de Bàdminton Shuttle de la Nucia, Daniel Sánchez, ha incidit en què l’exhibició comptarà amb jugadors professionals de bàdminton que “guiaren la pràctica esportiva i ensenyaran el que és un partit d’alt nivell”. Sánchez ha recordat que “competim amb el nostre equip en la categoria nacional, per la qual cosa vindrà jugadors nacionals a aquesta trobada”.

Per a apuntar-se al nou club de bàdminton d’Altea es pot contactar a través del correu electrònic cbadlanucia@gmail.com o en el telèfon 699 891 666.

Pin It on Pinterest