Select Page

La Regidoria d’Esports i Joventut ha presentat la XIV edició del Motobus que visitarà el Circuit de Catalunya (Barcelona) ​​els dies 16 i 17 de juny.

El regidor d’Esports, Pere Barber, juntament amb el coordinador del Motobus, el locutor de Ràdio Altea, Paco Cabrera, han explicat els detalls d’esta nova edició que es dedica ‘’in memoriam’’ a Quico ‘’Campechano’’, aficionat a les motos i assidu participant del Motobus ‘’que enguany ja tenia reservada la seua plaça i malauradament no podrà assistir’’, han lamentat el regidor i el coordinador de l’activitat.

El preu de l’activitat és de 200 euros i inclou l’entrada al circuit a la tribuna G (stadium); transport amb un autobús de cinc estrelles i allotjament, la nit de dissabte, a l’Hotel Urpi (4*), al centre de Sabadell, a pocs quilòmetres del circuit, i de la ciutat de Barcelona; així com excursió al Port Olímpic. A més, tots els inscrits rebran com a regal una samarreta commemorativa.

Pere Barbar ha assenyalat que ‘’enguany s’han tingut en compte les idees i propostes que els participants del Motobus ens van fer arribar l’any passat a través d’una enquesta per incorporar millores, com per exemple estar el més a prop possible dels altaveus de les tribunes per poder escoltar de forma òptima el desenvolupament de les carreres. No obstant això, estem a la tribuna G que és una de les millors zones per gaudir de l’espectacle del motociclisme’’.

Per la seua banda, Paco Cabrera ha animat a tots els aficionats al motociclisme participar d’esta atractiva activitat esportiva i turística que la regidoria d’Esports va recuperar l’any 2016, després d’uns anys sense realitzar-se, donant l’oportunitat a tot el públic de viure l’emoció de les carreres de la competició del mundial GP per un preu molt competitiu.

Finalment, el regidor ha informat que les places són limitades i els interessats tenen de termini per inscriure’s fins al 31 de maig. Les inscripcions es poden formalitzar a l’Oficina de Joventut i Esports, al Centre Cultural Juvenil, o telefonant al 96. 584.13.34

Pin It on Pinterest