Select Page

Dimecres va tindre lloc una sessió on l’equip que redactarà el projecte de remodelació de passeig va explicar l’esperit de la seua proposta de partida.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, juntament amb la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, van convocar el passat dimecres una sessió participativa per explicar els detalls del concurs i recollir l’opinió de les persones assistents.
Prèviament, l’alcalde va presidir una reunió de treball amb els tècnics municipals i l’equip guanyador de la licitació de la redacció del projecte, en la qual també van participar la regidora d’Urbanisme i el d’Infraestructures, Roque Ferrer.

Al llarg de la sessió, tant l’arquitecte municipal com l’equip que redactarà el projecte de remodelació del Passeig del Mediterrani -format per enginyers i arquitectes- van poder explicar el procés d’adjudicació i la idea de partida de la proposta.

Segons les explicacions de l’equip de professionals, una de les qüestions més importants és resoldre l’encontre de la nova platja amb l’espai públic que es generarà amb l’ampliació del Passeig d’una manera natural. Així, la seua idea de partida proposa un encontre suau, amb zones inundables i la utilització de materials progressivament més naturals a mesura que s’acosten a la línia de platja.

Tant l’Alcalde com la regidora d’Urbanisme van expressar la seua satisfacció per l’oportunitat que poder materialitzar este projecte representa per a la societat i l’economia alteana.

Jaume LLinares va convidar els assistents a il·lusionar-se amb el projecte “perquè estem davant d’una oportunitat que es presenta poques voltes: el Ministeri recuperarà la nostra platja urbana i, gràcies a la gestió que hem fet de la situació econòmica, l’ajuntament està en disposició d’actuar en la millora de la imatge de la primera línia”.

La responsable d’Urbanisme, per la seua part, va recordar que els avantprojectes que han participat en el procediment de licitació estaran exposats a la Casa de Cultura fins la setmana que ve ja que el pròxim dimecres “està prevista una segona sessió a les 19.30 per tal de recollir allò que la ciutadania haja anat madurant al llarg d’estos dies i ens vulga transmetre sobre el projecte”.

Pin It on Pinterest