Select Page

El Club Nàutic d’Altea ha celebrat la penúltima prova de la Lliga SUMA de rem 2017-18 amb el XVII Trofeu de Rem Club Nàutic d’Altea. Les regates s’han desenvolupat al llarg de tot el matí del diumenge 22 d’abril i en elles han participat més d’una vintena de clubs de tota la Comunitat Valenciana.

Més de 600 remers van omplir les instal·lacions del Club Nàutic d’Altea en aquest trofeu que ha estat decisiu perquè els equips sumen els últims punts classificatoris de cara a la final de la lliga. De les deu proves que componen la lliga, aquest any s’han hagut de suspendre un total de quatre regates a causa del mal temps, de manera que els equips s’han jugat molt a Altea.

Com ja és tradició, el trofeu Club Nàutic d’Altea s’ha convertit en una jornada festiva amb l’esport del rem com a protagonista. Aquest any el dia ha estat acompanyat d’un discjòquei, speaker, barra de begudes i barbacoa.

La lliga SUMA és una de les competicions de rem de banc fix més importants del panorama nacional. Els més de 600 esportistes que competeixen cada any fan que el rem valencià es consolide com un dels esports tradicionals més importants de la Comunitat Valenciana.

El Club Nàutic d’Altea ha comptat amb representació en les categories veterà femení, veterà masculí i absolut femení. Els regatistes han viscut amb emoció i molta intensitat aquesta regata celebrada a casa.

Les grans protagonistes de la jornada han estat les veteranes del Club Nàutic d’Altea. Després d’una molt bona sortida, les xiques d’Altea es mantenien líders durant els 700 metres de recorregut arribant en primera posició a la meta. Però encara no era clara la victòria, els resultats de les dues mànigues col·locaven als quatre primers classificats amb distàncies molt ajustades.

Passades unes hores, després d’aplicar el handicap per edat, el comitè treia els temps oficials, i la classificació final atorgava l’or a les veteranes del Club Nàutic d’Altea.

Després d’aquest gran resultat les xiques d’Altea aconsegueixen afermar la seua posició al cap de la classificació de la Lliga Suma. Pugen una posició i es col·loquen segones de la general.

L’equip de veterans del Club Nàutic d’Altea sortia a l’aigua amb un equip minvat a causa d’algunes baixes dels seus components, aconseguint finalment un meritori desè lloc.

El CN Altea competia també en la categoria Absolut femení, i en aquesta ocasió els responsables de la secció de rem van voler donar l’oportunitat a totes les remeres de participar a casa, i per això van treure l’aigua a dos equips en aquesta categoria.

El lliurament de trofeus s’ha realitzat a l’exterior de les instal·lacions del Club Nàutic d’Altea en un ambient festiu i ha comptat amb l’assistència del President de la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana, Juan Bautista Romero, amb el regidor delegat d’Alcaldia l’Ajuntament d’Altea, Pere Lloret, amb el vocal de rem del CN ​​Altea, Vicente Ferrer, amb el Regidor de Cultura, Diego Zaragozí i amb Hugo Grau, en representació de l’Acadèmia Nàutica Pailabot, patrocinador oficial dels equips de rem del Club nàutic d’Altea.

El XVII Trofeu de Rem Club Nàutic d ‘Altea ha estat la penúltima prova de la Lliga Suma 2017-2018 que es tancarà el proper diumenge 6 de maig a Dénia.

Pin It on Pinterest