Select Page

Altea estarà present del 20 al 22 d’abril a la fira “B-Travel” de Barcelona, ​​que va prendre el relleu en 2015 de la històrica fira Saló Internacional de Turisme de Catalunya.

Segons estudis estadístics publicats per l’Agència Valenciana del Turisme el 2017, la Comunitat Valenciana és la tercera destinació triada en nombre de viatges i el quart en nombre de pernoctacions, per les persones que viuen a Catalunya.

Segons la responsable de Turisme, Anna Alvado, “les persones que viuen a Catalunya són el segon mercat emissor que ens visita, després del de les persones provinents de la Comunitat de Madrid. És per aquest motiu pel qual, després de molts anys d’absència , la Regidoria de Turisme torna a apostar per l’assistència a aquesta fira amb l’objectiu de captar viatgers i viatgeres catalanes i guanyar quota de mercat en aquestes destinacions emissor, donada la proximitat i importància d’aquest mercat a la Comunitat Valenciana “.

L’assistència a aquesta fira es troba programada dins el Pla d’Acció de Màrqueting 2018 de l’Agència Valenciana del Turisme, en el estand estarà present Altea.

A més de l’assistència a les persones que visiten el nostre taulell, en què presentarem tota la nostra oferta turística, des de l’oferta gastronòmica, amb les jornades planificades per al present any 2018, oferta nàutica, oferta d’allotjaments, senderisme, … s’han concertat reunions amb expositors presents a la fira perquè coneguen totes les possibilitats que ofereix Altea i el seu entorn.

Pin It on Pinterest