Select Page

El diumenge 22 d’abril el Club Nàutic d’Altea celebra el 17 Trofeu de Rem, la penúltima prova de la Lliga Suma de la Comunitat Valenciana.

El rem de la Comunitat Valenciana es dóna cita el proper diumenge 22 d’abril a Altea amb la IX Regata de la lliga SUMA, XVII Trofeu de Rem Club Nàutic d’Altea. La prova, organitzada pel Club Nàutic d’Altea, la Federació Autonòmica de Rem de la Comunitat Valenciana i la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, serà la regata prèvia al tancament de la lliga autonòmica de rem i estarà patrocinada per l’acadèmia nàutica Pailabot.

De les deu proves que componen la lliga, aquest any s’han hagut de suspendre un total de quatre regates a causa del mal temps, de manera que els equips es juguen molt en aquesta penúltima prova d’Altea i intentaran sumar el major nombre de punts de cara a al final de lliga.

La competició espera reunir 600 remers i remeres procedents de prop d’una vintena de clubs.

El quadre de participació està compost per diverses categories: cadets, veterans i infantils que recorreran una distància de 700 metres amb una virada i, juvenils i absoluts, que hauran de completar 1.400 metres de regata amb tres ciavogues.

El sistema de classificació serà per temps amb una única mànega, de manera que els equips posaran tota la carn a la graella per sumar el màxim nombre de punts aquesta temporada.

La regata començarà a les 9 del matí i es podrà seguir fins al migdia des del moll de ponent del port d’Altea. El camp de regates constarà de 4 carrers que posaran a prova als diferents equips. El lliurament de premis està prevista a les 14:30 hores.

La jornada estarà amenitzada per un discjòquei i una barra amb refrigeris i barbacoa a preus populars per a tots els assistents i visitants.

El XVII Trofeu de Rem Club Nàutic d ‘Altea és penúltima prova de la Lliga Suma 2017-2018.

El Club Nàutic d’Altea, entitat organitzadora de la prova, participa en aquesta competició amb els equips veterà femení, veterà masculí i absolut femení.

S’espera que milers d’aficionats, veïns i curiosos acudeixin fins als voltants del Club Nàutic d’Altea per presenciar una de les competicions més rellevants de la temporada al món del rem.

Pin It on Pinterest