Select Page

La regidoria de Comerç i l’associació de comerciants locals, ALCEA, engeguen diferents accions en suport del comerç local amb motiu de la festivitat de Sant Valentí. “Enamorats d’Altea” i “La Ruta de l’Amor” són dos de les activitats proposades. Així ho han donat a conèixer, Miguel de la Hoz i Pepa Moltó, responsable d’ALCEA.

Des del dia 10 al 14 de febrer es podrà recórrer “La Ruta de l’Amor” pel Casc Antic d’Altea, on els carrers Major i San Miguel comptaran amb decoració temàtica de Sant Valentí.

També, els dies 11 i 12 de febrer, “Les Escales de l’Amor” estaran presents en un dels principals accessos a la part alta del municipi, les escales del “Mestre de la Música”, l’inici del qual està situat davant de la casa de Cultura, a Pont de Moncau.

I el mateix 12 de febrer, de 12:30 a 20:00, s’instal·larà un Photocall a la Plaça de l’Església Verge del Consol amb globus temàtics de Sant Valentí, perquè els que la visiten puguen immortalitzar el moment amb una foto del més romàntica.

Accions que compten amb la implicació dels comerciants del nucli antic que, igual que ja van fer l’any passat, decoraran també els seus negocis per propiciar un ambient romàntic a esta zona tan visitada del municipi.

A més, l’Associació Local de Comerciants d’Altea realitzarà un sorteig de 3 vals regal de 50€ per comprar a algun dels comerços associats a Alcea del 3 al 14 de febrer i enviar una foto del tiquet de compra al 644165825. El sorteig tindrà lloc el dia 16 de febrer.

“La regidoria de Comerç convida tots els residents i visitants a sumar-se a esta campanya i enamorar-se d´Altea i dels seus establiments comercials, no només durant el mes de febrer, sinó durant tot l´any”; ha conclòs Miguel de la Hoz, responsable municipal de Comerç.

Pin It on Pinterest