Select Page

L´Associació d´Hostalers i Empresaris d´Altea, AHEA, i el grup Gastro Eventos han realitzat una valoració de les II Jornades dels Arrossos Alteans que han tingut lloc del 12 al 21 d´abril. Els onze restaurants participants han sigut: Maná Lounge-Beach; Bon Vent; Ca Pere; Mamarosa; Hotel Cap Negret; Club de Tennis; La Paraeta; Assambra; El Xiringuito i Xe que bò!, que els ha suposat un impuls econòmic important podent gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica que ha tingut com a protagonista l’arròs.

El president d’AHEA, Juan Abril, ha agraït a tots aquells restaurants que hi han col·laborat i convida més establiments de restauració a properes edicions. “És un èxit rotund aquesta ruta de l´arròs que dóna pas al següent esdeveniment gastronòmic que serà La Ruta de la Tapa”, afirma Abril. La Jornada s’ha caracteritzat perquè hi participen restaurants especialitzats en arrossos amb menús d’alt nivell. “La col·laboració public privada, on ha estat present la regidoria de Comerç de l’ajuntament d’Altea, continua sent necessària perquè aquests esdeveniments tirin endavant”, conclou el president d’AHEA.

La persona encarregada dels esdeveniments d´aquesta Associació, Francisco Darwin, declara que “s’acaba de consolidar aquesta Jornada ja que l’any passat va ser una prova pilot.  Segons dades dels establiments, s’han venut al voltant de 600 menús”. “L’objectiu és que sigui una tradició que no es perdi i continuar fomentant la cuina de nivell. Després de parlar els participants hi ha hagut bones sensacions i arguments per seguir amb una edició l’any que ve”, afirma Darwin.

Com a portaveu de Gastro Eventos, Mario Ayús , explicava la logística d’aquestes Jornades assegurant que “el tema promocional comença a assentar-se en aquesta Altea gastronòmica, calia un esdeveniment per generar atractius i atraure els comensals”.

Després de la valoració s’han lliurat els premis als comensals que, sense valorar, van participar amb la degustació dels seus menús. Entre les 96 votacions correctes, s’han repartit tres premis.

Pin It on Pinterest