Select Page

L’edil de Sanitat, Diego Martínez ha comparegut públicament per explicar una volta més a la població i concretament als usuaris del consultori mèdic del Pòsit, reubicats davant el tancament del mateix, la millora dels serveis sanitaris que van a gaudir, alhora que ha desmentit les afirmacions realitzades pel Grup Municipal del PP a través del seu portaveu Jesús Ballester.

“No és cert que l’equip de govern no haja fet res per mantenir obert el Pòsit. Hem afrontat una realitat i ens hem avançat a la mateixa negociant millores sanitàries per al municipi i també per als usuaris del Pòsit”; ha declarat Diego Martínez. L’edil de Sanitat ha explicat que “el Pòsit només tenia 355 cartilles, de les quals la majoria són de persones que no resideixen a la zona, per tant també havien de desplaçar-se per rebre un servei que només es prestava durant 2 hores al dia . Ara en ser reubicats podran gaudir d’una atenció més completa i propera als seus domicilis perquè fins i  tot hi havia gent que per arribar al Pòsit passava per davant d’altres consultoris o del Centre de Salut. “

Diego Martínez ha reconegut que “els canvis costen d’assimilar” però una vegada més ha insistit que “les millores que es van a dur a terme són significatives i les van a gaudir el conjunt dels alteans”. Millores que passen, com ja va anunciar el regidor la passada setmana, per ampliar l’horari d’atenció del consultori mèdic d’Altea la Vella, augmentar en un metge i un ATS el servei d’urgències del Centre de Salut i el dotar a aquest servei d’urgències d’un vehicle que permeta el desplaçament del personal sanitari als domicilis.

“Davant les afirmacions que ha realitzat el portaveu del PP que es tanca per criteris econòmics, vull dir que res més lluny de la realitat. Estem parlant de persones, no de nombres “, ha afirmat el responsable municipal de Sanitat.

Martínez ha tingut paraules de tranquil·litat per al Patró Major de la Confraria, Antonio Lloret, qui també en el dia d’ahir acusava l’equip de govern de descuidar l’atenció dels mariners i les seues famílies. “Respecte les declaracions d’Antonio Lloret, però no les compartisc. No s’ha de confondre el dispensari amb una clínica a la qual es puguen rebre tota mena d’atencions. A partir d’ara els mariners podran anar al metge durant les 24 hores del dia i no perdre així la seva jornada de treball per haver d’anar al metge durant les primeres hores del matí. A més, el Centre de Salut d’Altea els ofereix més serveis que el consultori del Pòsit com ara cures i raigs X, entre d’altres. “Ha matisat Martínez.

L’edil de Sanitat ha acabat la seua compareixença dient que “aquest regidor està disposat a donar totes les explicacions necessàries però no estic disposat  a sortir més desmentint les barbaritats que diu el PP. M’he reunit en privat amb la Confraria i els he explicat el tema i em reuniré totes les vegades que faça falta però no seguiré el joc del Partit Popular que està utilitzant el tema amb no sé què fins “.

Pin It on Pinterest