Select Page

L’Ajuntament d’Altea continua treballant en la millora de l’accessibilitat al municipi. En esta ocasió s’han col·locat panells fonoabsorbents, tant al sostre com a la part posterior del taulell, a l’Oficina de Turisme. “L´objectiu d´esta mesura és aconseguir una millora apreciable en les condicions d´acondicionament acústic de la Tourist Info”; explica l´edil d´àrea, Xelo González.

“S’emprèn esta millora perquè s’havia detectat un problema d’alta reverberació a la zona d’atenció al públic que afectava, sobretot, persones amb discapacitat auditiva”; afegeix González.

Com recorda la responsable municipal de Turisme, “l´Oficina de Turisme d´Altea compta amb la certificació UNE-ISO 14785:2014 d´oficines d´informació turística des de l´any passat i amb esta actuació seguim adaptant-nos als requisits que la certificació implica”. “Una certificació que, igual que la de Destinació Turística Intel·ligent, com les de platges, presta especial atenció a l’accessibilitat”; apunta Xelo González.

L’edil de Turisme conclou detallant que “per al panell situat a l’alçada del taulell s’ha fet servir una foto aèria del Poble Antic d’Altea; cosa que facilita també la feina dels informadors a l’hora d’explicar als turistes la zona més visitada”.

Pin It on Pinterest