Select Page

El consistori alteà ha concorregut a aquests premis que organitza, per primera vegada, la FVMP amb tres projectes en tres àrees diferents, Cultura, Quart Centenari de la Carta Pobla; Medi Ambient, Alimentació i Sostenibilitat i Turisme, Jornades Gastronòmiques; els tres amb una gran acceptació per part dels diferents jurats.

El projecte de Cultura va aconseguir el segon lloc; esment fet pública en un acte institucional que va tenir lloc el passat 3 d’abril a la sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència a València. El total de propostes era d’unes 90, presentades per ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana.

Els Premis al Bon Govern, organitzats des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, són uns guardons adreçats a bones pràctiques municipals i que tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques a nivell local.

El Regidor de Cultura, Diego Zaragozí, va ser el representant d’Altea en l’acte de lliurament dels guardons, que va comptar amb un gran recolzament per part de la Generalitat Valenciana. El president de la GVA, Ximo Puig, el conseller d’Economia, Rafael Climent; el conseller d’Hisenda, Vicent Soler; la consellera de Justícia, Gabriela Bravo; i el conseller de Participació, Manuel Alcaraz; així com secretaris i subsecretaris autonòmics de la resta de conselleries, van assistir a la cita.

“Pensem que aquesta és una bona iniciativa per impulsar el desenvolupament de polítiques locals obertes i eficaços que ajuden a aconseguir governs responsables. De ben segur que l’any que ve tornarem a presentar els nostres projectes “, ha comentat Diego Zaragozí.

Pin It on Pinterest