Select Page

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea ha finalitzat amb èxit la programació especial del Dia Internacional de la Dona. Ho va fer el passat cap de setmana amb la celebració d’un taller de corresponsabilitat en el qual van participar homes i dones de la localitat amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la necessitat d’un repartiment equilibrat de les tasques en la llar.

En aquest taller, en el qual es va explicar que les activitats domèstiques no tenen sexe, va constar d’un circuit de tres activitats: cuina, electricitat i cures. Els participants van gaudir de l’elaboració d’un plat de cuina, nocions bàsiques d’electricitat per a l’arranjament de xicotets electrodomèstics i alguns trucs que poden ser molt útils en la cura de les persones i de la llar.

Els tallers van estar a càrrec de Mirta Cocuzza, de l’Observatori de Majors, Angela Gillomía, sociosanitària del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD), i María Ferrer, professora de tecnologia de l’IES Bellaguarda, els qui van aportar els seus coneixements en cadascuna de les àrees.

“L’acolliment d’aquesta mena de tallers és molt bona i és important perquè uns certs rols associats als gèneres vagen desapareixent. Pel que farem més”, ha comentat el regidor d’Igualtat, José Luis León Gascón.

Pin It on Pinterest