Select Page

La ruta tindrà lloc el proper diumenge, 11 de març

La regidoria d’esports ha anunciat  una ruta amb bicicleta de muntanya que tindrà lloc el proper diumenge, 11 de març, i que arribarà fins el pantà de Guadalest a través del riu Algar.

Pere Barber, regidor d’Esports, recorda que esta ruta “és molt coneguda entre la gent aficionada a la bici i són molts els que ja l’han fet i la coneixen, però hi ha molta gent que encara no ha pogut fer-la per un o altre motiu, ara nosaltres, juntament amb la col·laboració del Club Ciclista Cronobike, els donem l’oportunitat de gaudir d’esta ruta amb la companyia d’altres ciclistes”.

La ruta eixirà el diumenge, 11 de març, a les 10 hores des de la Ciutat Esportiva i transcorrerà pel riu Algar fins arribar als peus de la Presa de Guadalest, on es pujarà fins dalt de la mateixa i es farà un xicotet descans per recuperar forces i encara la tornada cap a Altea.

Pere Barber anima a participar d’esta ruta per que “és una passejada molt xula i, a més, transcorre per un lloc tan únic com el nostre riu Algar, rodejats de natura”.

Per acabar, el regidor puntualitza que “no és una ruta difícil, el recorregut és pràcticament pla i el desnivell que té quasi ni es nota a l’hora de pedalejar, així que anime a tota la gent a que ens acompanye en esta i  a que gaudisquen de la bicicleta i dels nostres paisatges”.

Es tracta d’una ruta de 18 kilòmetres d’anada i 18 de tornada, la regidoria a previst diversos avituallaments amb aigua i fruita per als participants.

 

Pin It on Pinterest