Select Page

La III Ruta BTT Altea-Pantà de Guadalest, prevista per al proper 8 de maig, ha sigut ajornada fins després de l’estiu per motius forçosos ja que la crescuda del riu Algar, conseqüència de les abundants pluges de les darreres setmanes, impedeix el trànsit pel recorregut habitual; així ho ha donat a conèixer l’edil d’Esports, Pere Barber.

Segons ha explicat el responsable municipal d’Esports, “les pluges caigudes les darreres setmanes han provocat una crescuda del riu que fa inviable que es puga desenvolupar amb normalitat esta ruta ciclista. Per això s’ha decidit ajornar-la fins després de l’estiu que previsiblement el recorregut estarà en condicions practicables”.

Com ha recordat Pere Barber, “era una activitat gratuïta per als participants i no calia inscriure-s’hi amb anterioritat al dia de la seua realització, per la qual cosa la gestió del seu ajornament ha sigut relativament fàcil”. “Encara que ho lamentem perquè hi havia molta gent il·lusionada a participar esta setmana que ve a la Ruta i l’ajornament d’este tipus d’activitats esportives i de oci en què solen participar famílies i grups d’amics suposen un canvi de plans per a molts”; ha matisat el regidor.

Pere Barber ha emplaçat les persones que tingueren la intenció de participar que no deixen de fer-ho en la propera cita, la data de la qual serà anunciada amb antelació una vegada es donen les condicions adequades per a la seua realització pel trajecte habitual, que és un dels encants d’esta prova ciclista.

 

Pin It on Pinterest