Select Page

 L’activitat tindrà lloc el pròxim 4 de juny de 9 a 14 hores

La Regidoria de Joventut, regida per Marta Lloret, conjuntament amb els departaments de Joventut de la Mancomunitat de la comarca de la Marina Baixa han promogut una activitat lúdica per la naturalesa per a conscienciar i sensibilitzar sobre la perjudicació del tabac. Aquesta jornada és una ruta circular en el pantà de Gaudalest que tindrà lloc el pròxim 4 de juny per a commemorar el dia mundial sense tabac.

“El fumar danya quasi cada òrgan del cos i sistema d’òrgans del cos i disminueix la salut general de la persona, per tant, els departaments de joventut de la Marina Baixa ens unim per a lluitar contra el tabac promovent aquesta activitat lúdica i saludable, gaudint de la fauna i flora de la zona” ha declarat l’edil de l’àrea, Marta Lloret.

L’activitat serà duta a terme per l’empresa Vertigen Aventures Alacant i les inscripcions es podran realitzar hui mateix fins al 2 de juny en els següents correus electrònics juventut@altea.es, v.ferrer@lamanco.es o al Whatsapp 722357173, o escanejat el codi QR del cartell i emplenat el formulari. L’aforament és limitat i per rigorós ordre d’inscripció. Més informació en els propis correus d’inscripció.

Pin It on Pinterest