Select Page

Els Regidors de les àrees de Sanitat, Diego Martínez, i d’Esports, Pere Barber, han anunciat que estan treballant per arribar a un acord amb els responsables de les ambulàncies a Altea, DYA, per a que es preste el servei durant els caps de setmana a les instal•lacions esportives municipals, mentre es disputen els partits de les diferents escoles municipals, dependents de l’Ajuntament.

En paraules del regidor de Sanitat, “és una molt bona noticia per a tots els usuaris d’estes instal•lacions, que veuran millorada i augmentada la seus seguretat mentre practiquen esport”.

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Pere Barber assegurava que “era una necessitat que havíem de cobrir, ja que és de lògica que es preste este servei donat que durant la pràctica de l’esport sempre cap la possibilitat de patir alguna lesió i tindre un ambulància en les mateixes instal•lacions a disposició de totes les escoles municipals és el més pertinent i necessari”. El regidor a més a volgut agrair a Diego Martínez i la seua àrea la seua col•laboració per a fer açò possible.
Cal destacar que mentre s’arriba i es tanca l’acord final entre l’Ajuntament d’Altea i DYA, l’ambulància realitzarà el servei de guàrdia dels dissabtes pel matí des del Poliesportiu Municipal.

Pin It on Pinterest