Select Page

L’edil d’educació, Vicenta Pérez, informa dels acords als quals es va arribar el passat 17 de gener dins del primer Consell Escolar Municipal del 2018

Dimecres passat es va celebrar en la Sala de Juntes de l’Ajuntament el Consell Escolar Municipal, que en aquesta sessió, va abastar punts tan importants com la consulta als Consells Escolars de cada centre docent per a conéixer quines són les seues propostes a incloure en el Pla Edificant, igual que també es va abordar la possibilitat de la regularització al Consell Escolar Municipal.

L’edil d’Educació, Vicenta Pérez, informava que aquest últim Consell Escolar Municipal ha donat com a resultat la necessària creació d’una comissió de treball que ja ha fixat la pròxima data en la qual es reuniran per a valorar el nombre de membres que han d’assistir als Consells i qui ha de tenir dret a vot, veu i assistència en aquests.

D’altra banda Vicenta Pérez ha afirmat que el més destacable d’aquest Consell Escolar va ser l’acord al qual es va arribar dins del punt segon de l’ordre del dia en el qual cada centre docent proposava les seues necessitats per a incloure-les en el Pla Edificant, la regidora de l’àrea contínua informant que com a punts prioritaris estan en primer lloc les aules prefabricades del col·legi de L Olla, seguides de la necessitat d’ampliar i reformar el menjador del CEIP Els Rotes i l’accessibilitat als centres educatius.

Des d’Educació, la responsable de l’àrea Vicenta Pérez, afirmava que la realització periòdica dels Consells Escolars és bàsica i necessària, ja que moltes vegades és el punt de partida o d’impuls de propostes molt necessàries per als diferents centres educatius i per a la millora diària tant dels mateixos centres com del personal docent i alumnat.

Pin It on Pinterest