Select Page

Altea compta, des d’ahir, amb un Consell Municipal d’Inclusió i Drets Socials. Aquesta iniciativa, de la Regidoria de Benestar Social i Igualtat. És un espai de treball que té com a objecte el coneixement de la situació social d’Altea de forma continuada, per al desenvolupament d’una política local d’inclusió que responga a la realitat del municipi, segons ha explicat l’edil de l’àrea, Jose Luis León Gascón.

En el Consell Municipal d’Inclusió i Drets Socials d’Altea participen els principals agents socials vinculats a la intervenció social de la localitat. Es busca garantir els drets socials de les persones, sent òrgan de caràcter consultiu, avaluatiu i amb una clara vocació de participació ciutadana.

A la sessió consultiva, celebrada ahir, van assistir els seus membres: agents i entitats socials, grups polítics amb representació en la Corporació Municipal, personal tècnic de Serveis Socials, associacions com Creu Roja, Càritas i Integra, un representant del centre de salut, sindicats i la Fundació Salut i Comunitat. El consell comptarà també amb representació ciutadana, sent membre del consell una veïna d’Altea.

La principal funció d’aquest nou consell serà ser l’òrgan consultiu i avaluatiu del I Pla d’Inclusió i Cohesió Social d’Altea, que s’aprovarà pròximament.

Pin It on Pinterest