Select Page

El matí de hui es reunia el Consell Escolar Municipal, presidit per l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, on s’ha informat sobre l’obertura dels centres educatius públics a les peticions sol·licitades; s’han acordat els termes de la votació per a l’adscripció dels CEIPS als IES d’Altea i la regidoria d’Educació ha recordat als diferents centres la possibilitat d’escollir conjuntament amb l’Ajuntament les inversions a realitzar amb els diners resultants de les baixes a les contractes del Pla Edificant.

El Consell Municipal Escolar, en què es troben representats els centres educatius del municipi, Inspecció, sindicats, AMPES i els diferents grups municipals, ha decidit els termes de la votació que es produirà la propera setmana en una nova reunió del Consell Escolar respecte a l’adscripció dels CEIPS als IES.

Un altre dels punts de l’ordre del dia ha abordat l’obertura dels centres a iniciatives de la societat alteana, en qüestió la postura del Consell Municipal ha estat favorable i en concret s’ha adonat de la petició del Club de patinatge i de l’ús del Centre Les Rotes per a l’organització i el desenvolupament del Certamen Internacional de Bandes que té lloc a Palau Altea el proper mes de desembre.

Finalment, al torn de precs i preguntes, la regidoria d’Educació ha recordat als centres educatius participants del Pla Edificant la possibilitat de proposar el destí dels diners sobrants en les obres esmentades i fruit de la contracta a la baixa. Segons ha explicat l’edil, “els centres proposaran a l’Ajuntament en quina millora els agradaria invertir estos diners i seran Educació, conjuntament amb les àrees municipals implicades a les obres, com poden ser Urbanisme i Infraestructures, les que estudien i decidisquen si són viables les peticions dels centres”.

Pin It on Pinterest