Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha donat a conèixer la posada en marxa del concurs que seleccionarà els dos joves, d’entre 18 i 29 anys, que formaran part de la delegació alteana que participarà en la propera trobada del Douzelage que tindrà lloc del 10 al 13 maig a Oxelösund, Suècia.

Com ha explicat la responsable de l’àrea, “els participants han de tenir un nivell d’anglès que els permeta participar activament en la trobada i els treballs podran ser presentats fins el proper 16 de febrer a les 14:00h a l’Ajuntament d’Altea”.

Segons els detalls aportats per l’edil, els treballs han de consistir en una proposta sobre la temàtica de l’esmentat encontre, “Integration in European cities – Twinning for successful integration and democratic engagement”.

El treball no excedirà els 10 fulls i ha de ser presentat en una de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana, sense signar amb un lema i en un sobre tancat amb les dades personals de l’autor.

Vicenta Pérez ha conclòs animant a la participació, “perquè els joves que han resultat afortunats en trobades anteriors, tornen molt contents de l’experiència i pensem que és molt interessant que qualsevol jove pot venir com a representant del nostre municipi en el Douzelage”

Per a més informació es poden consultar les bases del concurs a l’apartat d’Educació d’aquesta web.

Pin It on Pinterest