Select Page

Diego Martínez, edil de Sanidad, conjuntament amb diferents clíniques veterinàries de la localitat han posat en marxa un any més la Campanya de Vacunació Antirràbica 2017 que, tal y com ens informava abarcarà del 4 al 15 de desembre.

L’edil de Sanitat avançava que per un cost de 16€, que és molt menor que l’habitual, s’inclou la vacuna a més de la desparasitación i una revisió general del nostre gos.

Diego Martínez afirma que és molt important tenir anuestras mascotes en les millors condicions, ja que d’açò depèn també l’estat de salubritat d’els qui estiguen en contacte amb aquesta i de tot el seu entorn, per la qual cosa anima a participar d’aquesta campanya per a la quese compta amb la col·laboració de diferents clíniques veterinàries.

Un total de 7 centres veterinaros col·laboren en estacampaña de vacunació antirràbica: Clínica Veterinària Algar, Clínica Veterinària EL Port, Clínica Veterinària Altea, Clínica Veterinària La Pau, Centre Veterinària Altea la Vella, Clínica Veterinària Medivet i Hospital Veterinari Althaia, Diego Martínez a volgut donar les gràcies a cadascuna d’aquestes clíniques per la seua participació i involucración en la campanya antirràbica 2017.

Pin It on Pinterest