Select Page

Els resultats de l’enquesta formaran part del projecte municipal a la convocatòria europea de subvencions destinades als mercats i zones comercials.

L’Ajuntament d’Altea vol conèixer l’opinió de la població i fer-la partícip d’un procés participatiu el resultat del qual fonamente un projecte competitiu que puga obtenir finançament dels Fons Next Generation per impulsar el comerç local. Així ho han donat a conèixer María A. Laviós, responsable municipal de Participació Ciutadana i de Projectes Europeus i Miguel de la Hoz, regidor de Comerç.

“A través de l’enquesta podrem conèixer els diferents productes alteans i triar el logotip que els represente. Això permetrà elaborar un distintiu dels productes autòctons i reforçar el nostre segell de qualitat”; ha explicat Laviós.

Per participar a l’enquesta podeu fer clic a l’enllaç https://forms.gle/MkuiyEVNLSaWVqh7A  o també s’hi pot accedir a través del web de Participació Ciutadana a l’apartat d’Altea Decideix, https://alteaparticipa.es/altea-decideix

En esta enquesta respondrà preguntes com, coneix algun d’estos productes que estan elaborats a Altea? Pot indicar quin producte o productes d’Altea coneix? Quin element considera que és el més identificatiu del municipi d’Altea? O quin LOGO considera que pot tenir una acceptació millor entre el públic per identificar els productes autòctons d’Altea?

Des de les diferents àrees de l’Ajuntament d’Altea com són Projectes Europeus, Participació Ciutadana i Comerç s’ha iniciat el projecte per dissenyar una marca identificativa dels productes i comerços locals d’Altea, amb l’objectiu de reforçar així la imatge turística d’Altea i els seus productes locals”; ha assenyalat De la Hoz.

Ambdós regidors han coincidit a animar tota la població alteana a participar a l’enquesta i han assenyalat que la iniciativa s’emmarca en la inversió 4, suport al comerç, del Component 13, Impuls a la PIME, del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del pla España Puede, per continuar amb el foment al comerç i el turisme d’Altea.

Pin It on Pinterest