Select Page

Des del proper 27 d’octubre i fins al 12 de novembre tindrà lloc la quarta de les rutes gastronòmiques previstes per a aquest any dins del cicle, “sensacions que evoquen quatre segles d’història”. Finalment seran 20 singulars i suculentes tapes què podran gaudir els que vulguen tastar sabors tan contraposats com els que presenten algunes d’elles, elaborades majoritàriament amb productes locals i de temporada com són les carabasses, els moniatos, les magranes o els codonys.

Els establiments participants són, 8 de Tapes; Tapería Ca ​​Pere; Bar Canyes and Coffee; Restaurant Casa Vital; Bar Cocoliso; Restaurant Faré; Cafeteria L’Interdit; Restaurant Melitón; Bar la Picaeta de Lola i Restaurant La Soleada.

Com ha informat l’edil de Comerç, Anna Alvado, el preu de la tapa és de 3€ i aquesta inclou la beguda. A més amb un euro de suplement es podrà gaudir de la cervesa alteana Rabosa, elaborada amb carbassa i espècies a la fàbrica Althaia Artesana, situada al nostre municipi”. “El que pretenem amb aquest tipus d’iniciatives és promocionar el comerç i el producte local per mantenir així les nostres tradicions”; ha afegit la responsable municipal de Comerç.

Anna Alvado, qui es va reunir la setmana passada amb els participants en aquesta nova ruta, ha destacat el consens a què han arribat els deu bars i restaurants inscrits a l’hora de puntualitzar les característiques de l’activitat. “Fins a l’últim detall en el fullet, els horaris o la campanya promocional que es va a realitzar, s’ha consensuat amb els participants, perquè la nostra manera de gestionar la cosa pública es basa en la participació”.

Finalment, l’edil d’àrea ha convidat a alteanes, alteans i residents a la Comarca a gaudir de la Ruta “Fruits de la Tardor” ja que és un bon motiu per passar un dia o vetllada a Altea i recrear-se amb els molts al·licients que té nostre municipi. Incentius com és un bon comerç, una gran patrimoni cultural i com no, una gastronomia digna dels més exquisits paladars.

Programa FRUITS DE TARDOR

 

Pin It on Pinterest