Select Page

Una edició més, des de hui divendres 24 de setembre i fins el proper dilluns Altea estarà present a la fira Alacant Gastronòmica. A l’espai Saborea Costa Blanca “La Clau d’Altea”, guanyador de la Ruta de la Tapa 2020, està realitzant hui el divendres, a les 12h, un showcooking amb la seua “Daurada de Temporada”.

Així ho han donat a conèixer els regidors de Turisme, Xelo González i Comerç, Miguel de la Hoz, els que assistiran a la inauguració d’Alacant Gastronòmica 2021; una cita en la que Altea està present des de la primera edició en el 2018 i que l’any passat va patir un ajornament a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19.

A l’estand d’Altea, ubicat al pavelló número 2, els visitants podran trobar tota l’oferta turística d’Altea, així com la promoció de la pròximes jornades gastronòmiques de la localitat, “La Cuina de les Barques, que tindran lloc del 12 al 21 de novembre.

A més, el dissabte 25, a les 18:30h tindrà lloc la presentació de “Ke Water Drinks”, aigües de ke (fir) orgàniques, saborizadas amb fruites i espècies d’origen ecològic i envasant en vidre per contribuir amb la sostenibilitat des del principi. A més són baixes en sucres i kcal. Realitzades a Altea, són el projecte guanyador de la passada marató de Start Ups del Parc Científic de la UMH

Més informació a: https://www.feria-alicante.com/ferias/alicantegastronomica-2021/

Pin It on Pinterest