Select Page

El Cantó del Palasiet i Manà lounge beach, guanyadors d’aquesta edició

La Ruta de la Tapa ha finalitzat enguany amb una gran participació, perquè s’han registrat més de 5.000 tapes venudes. “Un èxit d’una iniciativa molt ben acollida que creix any a any i mostra el millor de la nostra horta i l’originalitat i bon fer dels nostres bars i restaurants”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor de Comerç.

El Cantó del Palasiet ha sigut el guanyador de la millor tapa obligatòria denominada “ l’horta de primavera” composta per nispro farcit de salaons, sobre crema de creïlla amb polp de roca i cruixent de polp sec. El Manà lounge beach ha obtingut el premi a la millor tapa lliure amb fals ravioli de carabasseta i presa ibèrica a baixa temperatura, pinyons, taronja kimchi i confitura de nispros de Callosa.

El premi novetat d’enguany, a la tapa original, ha sigut també per al Cantó del Palasiet amb la mini mona farcida de sobrassada del Cantó del Palasiet amb llonganissa de pasqua i ratlladura de xocolate amarg.

La puntuació dels guanyadors ha sigut ajustada enguany, quedant molt a prop els segons i tercers llocs. En la tapa obligatòria “horta de primavera” el resultat ha sigut: El Cantó del Palasiet: 4.50 punts; La Clau: 4.49 punts; E-Tika: 4.29 punts. En la Tapa lliure: Manà lounge beach 4.55 punts, La Clau 4.53 punts i Carnicero loco 4.32 punts.

Els premis van ser entregats ahir pel regidor de Comerç Miguel de la Hoz en les Regidoria de Comerç.

Pin It on Pinterest