Select Page

El regidor de Noves Tecnologies ho ha anunciat este matí

Pere Barber compareixia este matí davant dels mitjans de comunicació per a informar que s’amplia el plaç per poder participar en les votacions dels pressupostos participatius fins el 31 d’octubre a les 14:00h.

Segons el Regidor, esta decisió s’ha pres per motius tècnics ja que “s’han detectat diversos errors en la web de participació que dificultaven l’accés a alguns usuaris i que no facilitaven la votació. Per això “hem decidit fer uns xicotets canvis en la web, per a que siga més senzilla d’utilitzar i per a resoldre els problemes que impedien votar a alguns usuaris”.

Així, la web de participació estarà uns dies en manteniment per fer efectius els canvis que anunciava el Regidor. Pere Barber també informava que “a partir d’ara el registre serà immediat, sense haver d’esperar a la comprovació de les dades, així els usuaris podran votar en el mateix moment en que es registren i posteriorment, una vegada tancades les votacions, es comprovaran les dades”.

Per últim el regidor ha volgut animar a tota la gent a participar d’estes votacions ja que “és la primera vegada que se li dóna esta oportunitat a la gent d’Altea per poder elegir quines inversions volen que es realitzen al seu poble”.

Tota persona que desitge votar a d’entrar a la web www.alteaparticipa.es i registrar-se per poder elegir tres projectes d’un total de 12.

Pin It on Pinterest