Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, han rebut al subdelegat de Defensa de la província d’Alacant, José Carlos Martínez, en la seua visita a l’Ajuntament d’Altea. Este encontre està emmarcat en la visita oficial que està fent el subdelegat per les diverses localitats de la província.

A la reunió el subdelegat va oferir, en nom de la Subdelegació de Defensa d’Alacant, els diferents projectes i les opcions de treball que des del Ministeri de Defensa s’ofereixen cada any, destacant les 3.000 places per a soldats de l’Estat Espanyol, perquè Altea conega aquesta oferta, aquesta sortida laboral i totes les col·laboracions entre el Ministeri de Defensa i l’Ajuntament d’Altea.

Tan l’alcalde com el propi regidor de Seguretat Ciutadana agraïen aquesta visita de cortesia del responsable de Defensa de la província d’Alacant a la nostra localitat.

Pin It on Pinterest