Select Page

L’edil de Benestar Social, Anna Lanuza, ha informat de la recepció d’una subvenció procedent de la Diputació Provincial d’Alacant de més de 300.000€, que anirà destinada a pal·liar situacions excepcionals en famílies que es troben en situació de vulnerabilitat social; així com a l’acolliment de persones refugiades procedents d’Ucraïna.

“Esta subvenció de 314.375€ té com a objectiu ajudar les famílies, a través d’ajudes econòmiques que asseguren la cobertura de les necessitats bàsiques, ja siguen estes d’urgència o d’inserció”; ha explicat la responsable municipal d’àrea.

Anna Lanuza ha detallat que “s’hi inclouen ajudes per a l’adquisició de productes de primera necessitat, com ara aliments, articles de neteja i higiene, roba, medicaments, bolquers i altres productes infantils; així com material escolar i despeses de lloguer de l’habitatge habitual, entre d’altres”.

“A més, aquesta subvenció també contempla ajudes per a les llars en situació de risc de pobresa energètica, garantint-los un accés mínim a un subministrament d’aigua, electricitat, gas i altres fonts de combustibles energètics, que assegure una vida digna a tots els membres de la família”. Ha afegit Lanuza.

“I també esta quantia de més de 300.000€ conté ajuts per a persones refugiades procedents d’Ucraïna que es troben en una situació de gran vulnerabilitat. Assistència tant destinada a la cobertura de les necessitats bàsiques d’estes persones, com a les necessitats d’allotjament, lloguer d’habitatge o estades temporals”; ha conclòs Anna Lanuza, regidora de Benestar Social a Altea.

Pin It on Pinterest