Select Page

La regidora d’Urbanisme anuncia una ampliació dels àmbits i dels supòsits subvencionables per a la pròxima convocatoria

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ha informat de l’èxit de la convocatòria de les subvencions per al finançament de la pintura de façanes de cases dels nuclis antic d’Altea i Altea la Vella d’enguany.

Enguany s’han sol•licitat 26 ajudes que ara hauran de ser informades per part del tècnic municipal. Segons la responsable de l’àrea, “que es mantinga el nombre de sol•licituds respecte de l’any passat i després de quatre convocatòries és, de nou, un èxit ja que estes dos últimes han sigut les més nombroses des que es van iniciar estes ajudes en 2013”.

Per a Orozco “el fet que les cases de les zones susceptibles de rebre esta subvenció estiguen afectades per diferents tipus de proteccions exigeix un esforç constant als seus propietaris i propietàries a l’hora de conservar-les i per això entenem que l’Ajuntament ha de contribuir d’alguna manera premiant el compliment d’eixes exigències a través d’esta subvenció que, a més, ajuda a què tinguem una imatge més cuidada dels nostres carrers més emblemàtics i visitats”.

En este sentit, i de cara a l’any que ve, Imma Orozco anuncia que des de l’àrea s’estan estudiant altre tipus d’ajudes per a altres zones del poble afectades també per proteccions i en les quals cal intervindre de manera evident. “Ja sabem que els diners que destinem a esta ajuda no s’han esgotat en cap convocatòria i estic segura que si fem un esforç econòmic per ampliar-la a altres àmbits i subvencionar altres conceptes aconseguirem que el poble estiga molt més cuidat, com ja ocorre en els nuclis històrics d’Altea i Altea la Vella”.

Pin It on Pinterest