Select Page

Vicenta Pérez, regidora d’Educació i Igualtat, ha fet entrega dels diplomes acreditats als participants en aquesta nova i exitosa edició del curs de convivència “Cuinem Bàsics” que s’ha desenvolupat a l’Aula de Cuina Municipal.

Aquesta segona edició del curs l’ha impartit Khris Jaime i ha estat dirigit a estudiants nascuts entre 1998 i 2001, ja que en la primera edició es va quedar molta gent sense poder participar a causa del gran nombre d’inscrits. Per aquest motiu, des de la Regidoria es va decidir fer una segona sessió que ha tornat a ser “tot un èxit” en paraules de la pròpia regidora.

Vicenta Pérez ha ressaltat que ‘’en aquestos cursos a més d’aprendre dels principis bàsics de la cuina, també es pretén que els joves perceben la cuina com un lloc igualitari en el qual es poden desenvolupar tant elles com ells, trencant amb això moltes barreres socioculturals que moltes vegades encara fan que siga un lloc destinat principalment a la dona”.

Alguns dels plats que han après de la mà de Khris Jaime han sigut: espagueti carbonara, lluç amb salsa mery, crema de carbassa i brownie. Uns plats variats i complets dels que, a més de cuinar, han pogut conèixer com s’han de presentar.

L’edil s’ha mostrat satisfeta al veure “la disposició de l’alumnat” que ha participat i la “satisfacció que ha generat” aquest curs que ha celebrat la seua segona edició.

Pin It on Pinterest