Select Page

La Regidoria de Benestar Social i Sanitat informa que el dijous 14 de setembre començarà el curs d’iniciació a la nacionalitat espanyola que tindrà lloc durant 10 dies a Altea i que finalitzarà el pròxim 29 de setembre.

El curs tindrà lloc els dies 14, 15, 18, 19, 20, 21, 22, 27, 28 i 29 en horari vespertí de 16:30 a 20:30 hores a la sala d’usos múltiples del Centre Social d’Altea.

La població estrangera major de 18 anys, amb permís de residència en vigor i que complisca els requisits d’accés al tràmit de la nacionalitat espanyola podran participar en aquest curs organitzat per la Regidoria de Benestar Social i Sanitat.

La finalitat del curs és preparar els participants per a la prova de Coneixements Constitucionals i Socioculturals d’Espanya (CCSE) encara que no valdrà per preparar la prova d’Espanyol DELE Nivell A2.

Els interessats i interessades podran realitzar la seua inscripció presencialment al Centre Social d’Altea, a través del número de telèfon 966.882.702 o al correu electrònic pangea@altea.es

Pin It on Pinterest