Select Page

Dijous passat començava, a l’aula d’informàtica de les instal·lacions de la Formació Permanent d’Adults, un curs en competències digitals destinat a dones i anomenat “Internet del dia a dia”. Una formació que té per objecte “trencar la bretxa digital de gènere i avançar en el dret de la ciutadania”; explica l´edil d´Igualtat, José Luis León Gascón.

El regidor d’Igualtat, que donava la benvinguda a les assistents al curs, indicava que “en una societat cada vegada més digitalitzada, la bretxa que genera no tenir accés a les noves tecnologies pot minvar este dret, especialment de la gent gran i més concretament de les dones”. Per a León Gascón, “posar fi a esta bretxa digital i de gènere contribueix a millorar la participació social de les dones”.

A este curs pràctic, que ha tingut una gran acollida, hi assisteixen 15 dones i les places han estat adjudicades per ordre rigorós d’inscripció. Segons indica l’edil, que revela que “el nombre de peticions ha superat l’oferta, limitada pel caràcter pràctic del curs”.

Al contingut del curs s’inclou la formació en aspectes bàsics d’iniciació a la informàtica i comunicació a la xarxa; la realització de tràmits senzills per internet i la utilització del caixer bancari.

El curs té una durada de tres dies i és impartit per Gusy Bertomeu i Cristina Llores d’Artefinal. En finalitzar-lo, es lliurarà a les dones un certificat d’assistència i tot el material teòric impartit.

Esta formació ha estat finançada amb una subvenció de la Diputació d’Alacant destinada a aconseguir la igualtat real entre dones i homes.

Pin It on Pinterest