Select Page

La regidoria de Comerç posa en marxa la quarta de les rutes gastronòmiques que conformen un cicle en què productes, sabors i història van de la mà. “Els fruits de tardor” són, en aquest cas, els protagonistes d’aquesta nova cita amb les tapes que tindrà lloc a Altea del 27 d’octubre al 12 de novembre. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Anna Alvado.

Podran participar en aquesta nova cita amb la tradició i la gastronomia tots els hostalers del municipi que oferisquen als seus establiments tapes en què es facen servir ingredients típics de l’horta alteana de temporada com poden ser els moniatos, les carabasses, les magranes i els codonys; ha explicat la regidora, qui ha indicat que els participants hauran d’elaborar dues tapes, una lliure i una altra obligatòria en la qual la presència d’un d’aquestos quatre fruits de la tardor citats siga  important.

Els participants oferiran les tapes en horari lliure durant tots els dies de la jornada i el preu de la tapa serà de 3 € i inclourà cervesa o vi.

Els establiments que vulguen participar s’han d’inscriure a l’oficina de Comerç de l’Ajuntament d’Altea o via email a altea.comercio@cv.gva.es, abans del 14 de setembre, sent la inscripció gratuïta.

Els participants a la ruta, tant establiments com ruters podran obtenir premi. Els premis ruteros són 3 dotats amb 100 € a gastar en el comerç local; un sopar per a dos persones al restaurant de la millor tapa obligatòria i un sopar per a dos persones al restaurant de la millor tapa lliure. En el cas dels premis per a establiments participants, hi haurà 2 premis especials de 200 € cada un, un per la millor tapa obligatòria i un altre a la millor tapa lliure, tots dos votats pels ruteros.

Des de la regidoria de Comerç, Anna Alvado convida els establiments alteans a participar d’aquesta ruta que, amb els Fruits de la Tardor, tancarà el cicle “sensacions que evoquen quatre segles d’història” i que ja va oferir “El Plat de Calent”; “La Cuina de les Barques” i “Horta de Primavera”.

Pin It on Pinterest