Select Page

Aquest dilluns 21 i el dimarts 22 d’agost es van celebrar en la Casa de Cultura d’Altea, les sessions participatives programades en el procés de definició d’un Pla de Dinamització del Comerç Local.

Aquest pla permetrà conèixer les principals característiques, necessitats, exigències i hàbits de consum tant dels habitants d’Altea com dels turistes i visitants; conèixer els principals punts forts i potencialitats del comerç local; identificar possibles projectes i línies d’actuació que puguen ajudar a impulsar la reactivació i dinamització del sector comercial en el municipi.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, Anna Alvado, va voler agrair la participació, tant d’habitants com de comerciants, que malgrat trobar-se en plena temporada alta van poder acudir a aquestes sessions participatives.

Segons l’edil de Turisme, “s’han pogut arreplegar mig centenar d’opinions entre les quatre sessions que es van celebrar, dues dirigides als habitants de la localitat i altres dues als comerciants, i la implicació de tots els participants ha sigut molt important”, destacava Anna Alvado.

La zona comercial de l’Avinguda Jaume I ha sigut la més representada en aquestes sessions, a més de comerços representatius de la zona del port, Altea la Vella, la Plaça dels Esports i el casc antic d’Altea.

Per al mes de setembre estan previstes dues sessions participatives més, una d’habitants i una de comerciants, la data de les quals s’anunciarà pròximament. També es continuarà amb la realització d’enquestes a peu de carrer a partir del 4 de setembre, per açò, Anna Alvado va voler “animar tant als habitants com als visitants i turistes, a participar i col·laborar en la realització d’aquestes enquestes, perquè la seua opinió és molt important”, va concloure Alvado.

Pin It on Pinterest