Select Page

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea, entre els objectius dels quals hi ha la posada en pràctica d’accions conjuntes promocionals i de dinamització turística del comerç i empresariat local. Així ho ha indicat l’edil d’àrea, Miguel de la Hoz.

Este conveni comporta una dotació econòmica de 3.000€ que el Consistori concedeix a ALCEA per facilitar la realització d’activitats de promoció i animació comercial al municipi.

Per la seua banda, ALCEA es compromet a elaborar estratègies que potencien la competitivitat i la consolidació de les pimes comercials locals com a incentiu turístic. En nom de l’Associació, el seu president, Ernesto Alday, ha agraït el suport que l’administració local brinda a ALCEA i ha destacat que sense este algunes de les accions que es duen a terme no podrien realitzar-se.

També, en el transcurs de la signatura de conveni, Miguel de la Hoz ha agraït a ALCEA “la feina que durant tot l´any l´associació realitza en pro de la dinamització comercial i empresarial d´Altea”. “Són moltes les accions en què ALCEA s’implica i amb este conveni venim a ratificar també la seua bona feina”; ha conclòs l´edil.

 

Pin It on Pinterest