Select Page

Vicent Ripoll, edil de Seguretat i Tràfic de l’Ajuntament d’Altea, ha avançat que seran més de 200 els efectius que en la nit del Castell vetllaran per la seguretat de les més de 50.000 persones que s’esperen el pròxim 12 d’agost per a gaudir d’este esdeveniment.

Segons informava el regidor de l’àrea s’ubicaran 5 punts sanitaris, 4 punts d’ambulàncies DYA més una ambulància que, un any més, l’Hospital de Levante aporta per al dispositiu sanitari. També es comptarà amb un hospital de campanya que compta amb una UVI mòbil i s’ha reforçat amb un metge més el Centre de Salut fins a l’1 de la matinada.

També es comptarà amb la presència de socorristes tant en platges com en llanxes, Creu Roja, Guàrdia Civil del Mar i Cos de Bombers.

Ripoll avançava que seran al voltant de 50.000 persones les que en la nit del 12 d’agost s’acosten fins a la zona de l’Olla, per aquest motiu s’ha organitzat un ampli dispositiu de seguretat i tràfic conjuntament amb la Guàrdia Civil, Policia Local i Policia Autonòmica.

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll recomana a la ciutadania que utilitze el vial de vianants que s’ubicarà en la part dreta, direcció Calp, des del pont del riu Algar fins a Vila Gadea, així com l’accés de vianants del Corredor Verd que en la nit del Castell serà d’ús exclusivament de vianants. Ja en la zona de l’Olla s’habilitaran diversos punts de pàrquing que estaran degudament senyalitzats i seran custodiats per membres de Protecció Civil.

Vicent Ripoll ha volgut instar a la ciutadania a què faça ús del transport públic, amb el servici especial de trens el 12 d’agost, per tal d’evitar majors col·lapses en la carretera N-332, a més de recomanar paciència en una nit en què pràcticament es duplica la població i es concentra en una mateixa zona.

De la mateixa manera, el regidor ha destacat que ‘’gràcies a este dispositiu, l’hora d’eixida s’acurta cada any i esperem que així siga en esta ocasió també perquè en la nit de l’12 d’agost l’únic destacable siga el magnífic espectacle pirotècnic que cada any ens ofereix Ricasa’’

Serveis especials del TRAM amb motiu del Castell de l’Olla

Pin It on Pinterest